Aki fogyni akar miért iszik üdítőket?
Sokszor találkozók olyan emberekkel akik évtizedek óta fogyni szeretnének de azért napi szinten fogyasztanak cukormentes üdítőket.
A cukor mentes ,szénsavas lötyik szerintem nem a legjobb megoldások ilyenkor.
A sok szénsavas üdítőital úgy tudom "felfújja",kitágítja a beleket. A cukor mentes-->=èdesítő szerek pedig fokozzák az èhsèg èrzetet.
Mindig olyan fogyókúrákat tervezgetnek,amik egyenlőek a minősègi èhezèssel. Legjobb leghatásosabb módszerük az,hogy elkezdenek koplalni, ilyen olyan fosató teát kezdenek el használni.
Egyszer sikerülhet a fogyás de amint visszatér a normális ètrednehez, fogalmazzunk úgy hogy normális....olyan szinten visszajönnek a kilók,hogy kár volt az egèsz.
Ha pedig cèlozgatok rá,hogy hát igen, nem a legjobb ötlet megvonni a szervezetet mindentől, vagy azt mondom nekik,hogy talán nem kéne ennyire egyoldalúan enni,hanem sokféle szènhidrátbforrás is létezhet. Nem az amit csak ők ismernek(:fehér kenyér, szénhidrát csökkentett norbis kenyér, rizs és tészta) csak simán kinevetnek.
Szóval a cukor mentes üditőknek tényleg van èrtelmük?
Ja a kedvencem, mikor szóba kerül az egészséges ètkezes, ami egyértelműen magába foglalja azt,hogy rengeteg natúr zöldséget is lehet enni csak úgy köretnek, akkor erre a legjobb reagálásuk az,hogy szerintük egyszer èlünk és nem kéne kínozni magunkat :D megvonni a finom dolgoktól magunkat
( De azért ő maga koplal,azért hogy egyszer újra le tudjon fogyni)
- Te Gizi, nem azt mondtad, hogy fogyózol?
- De, fogyózom is.
- Dehát, most ettél meg 2 krémest!
- Igen, de hármat akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!