Szerintetek fogok fogyni 140 g-os szénhidrát diétától?
Pajzsmirigy alul működésem van illetve felmerült inzulin rezisztencia is amire a doki 2 hónap diétát írt fel hogy rájöjjön elég e életmódbeli váltás vagy kell gyógyszer is.
Nem vagyok túlsúlyos most, hogy home office van meg karácsony volt, 4 kiló feljött fél év alatt de így is 57 kg vagyok 168 cm magasságomhoz. Sajnos az étkezésemmel tényleg voltak gondok. A stressz miatt sokszor nem ettem / eszek leghamarabb koradélután és akkor is valami gyorsan felszívódó szénhindrátot vagy ami gyorsan pörget, csokit meg ilyen hülyeségeket mert nem csúszik más.
Most váltok, számolom, olvasom hogy mit és mennyit, figyelek az arányokra. Illetve napi legalább 3x eszek.
Szerintetek fog változni a súlyom vagy csak a közérzetem? Pontosabban arra gondolok hogy eddig kevés gagyi, egészségtelen ételeket ettem gyakran ,most pedig mennyiségben több de minőségben jobbat fogok enni.
Aki hasonló diétán van/volt mit tapasztaltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!