Miért fáj a fejem?
Figyelt kérdés
Akárhányszor lángost eszek, kb 1 óra múlva olyan érzésem van, mintha szétdurranna az agyam.2021. márc. 25. 00:00
1/5 anonim válasza:
Nekem ez akkor van ha valami rosszul esik a kajabol, es ezáltal lesz fejfajasom.
Lehet ez a sok zsir, vagy barmi ami rajta van. Tejfol, sajt, fokhagyma?
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, pedig nagyon imádom. És a fagyival és a nyers hagymás ételekkel is ez a helyzet. Nem tudom mi okozza, de megfigyeltem, ha csak fel lángost eszem meg, akkor nincs ilyen érzés utána.
3/5 anonim válasza:
Nekem errol az jutott eszembe, hogy lehet,hogy mivel nehez etel, tobb viz kellene ahhoz, hogy konnyebb legyen emeszteni es talan emiatt fajdul meg a fejed
4/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, igen, minden van rajta.
Legközelebb megpróbálom több vízzel, vagy csak egy felet eszek.
Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. márc. 26. 07:59
5/5 anonim válasza:
lehet hogy a vércukrod ugrik meg tőle, attól is lehet ez.
Vegyél cukormérőt és mérd meg esetleg. (fehérlisztes kajáktól amúgy is felmegy a vércukor eléggé)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!