Ha úgy érzem sokat ettem és beveszem a hashajtót akkor lényegében az olyan, mint amikor az anorexiás hánytatja magát?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 23:20
21/30 anonim válasza:
20
32-nel mar elhizas, szoval miert tulsulynak nevezed? En nem ertem, hogy mi ez a tulzott pozitivizmus. Igenis van rajta legalabb 20 kilo felesleg. 153 centinel ez nagyon meglatszik
22/30 anonim válasza:
Azért mondom, mert az egy bazi nagy kategória, 32-től 37-ig. Neki van 32.9, ami a skála alján van; úgy, hogy mint írtam, a testzsírszázaléka valószínűleg sokkal pozitívabb értéket mutatna. Ez nem túlzott pozitivizmus, ez reális gondolkodás. Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy orvosi segítséget kéne kérnie, ha ennyi kalóriabevitel és mozgás mellett sem fogy
24/30 A kérdező kommentje:
Gondoljátok 77 kilóval pálca vékony vagyok? :) Küldhetek egyébként, nem vagyok testkép zavaros csak őszinte magamhoz
2021. márc. 12. 11:52
25/30 A kérdező kommentje:
Ja és napi szinten nem megyek tekerni, mert pl tegnap is meg ma is esett az eső. Ilyen erős biciklis sajnos nem vagyok.
2021. márc. 12. 11:53
26/30 anonim válasza:
Nem hisszük, tudjuk, hogy nem vagy az.
27/30 A kérdező kommentje:
Én is tudom
2021. márc. 12. 11:56
28/30 anonim válasza:
Eddig csak hánytattad magad, most már hashajtóznál is?
Hajrá-hajrá. Azért a recovery-nél ezt már rhadtul fogod ám bánni (tudom, mit beszélek, kész rémálom, milyen fájdalmaim vannak lényegében minden evés után) ;)
Egyszer úgyis muszáj leszel enni normálisan, purgálás nélkül, vagy beledöglesz az étkezési zavarodba.
29/30 anonim válasza:
Ja, bocs, te egy másik kezdődő ED-s vagy... mindegy, a szavam áll.
30/30 A kérdező kommentje:
Nem hánytattam magam soha :)
Nem mondtam, hogy hashajtóznám magam.
A sok hasmenésem miatt jött amúgyis a kérdés, szal úgy tettem fel hogyha azt akarnám és hashajtóznám akkor ki lenne :)
Nem érdekel te mit gondolsz ;)
2021. márc. 12. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!