Ha úgy érzem sokat ettem és beveszem a hashajtót akkor lényegében az olyan, mint amikor az anorexiás hánytatja magát?
Igen. Ha rojtosra akarod fosatni a segglyukad, akarsz jo kis aranyeret, műtéteket, eleted vegeig tarto szekelesi gondokat, csinald csak. Pont olyan karos, mint az okádtatás, ha nem károsabb.
A mentalis egeszsegedrol ne is beszeljunk. Aki odaig eljut, hogy ledugja az ujjat a torkan, vagy lenyeli a gyogyszert, annak onnantol egy ideig nincs vissza ut.
Nem fogyni akarok vele mellesleg. Egyébként megy magamtól is a hasam elég sokat sőt nagyon sokat..
Fáj a hasam egyes kajáktól ha sokat eszek sok félét így inkább megszabadulnék tőle
Dehogy vagyok... Hájas disznó vagyok.
Alig eszek, mindig sokkal többet mint amit ír az app
Általában szendvics, csirkemell sonka, párizsi, tükörtojás , rántotta. Biciklizem
Mit takar a dagadt diszno? Hany centi, kilo?
A hasmenes pedig tobb dologtol lehet: stressz, vagy valamire allergias vagy (pl tejfeherje, gluten). Nem artana kivizsgaltatni ezt, megnezni mi utan kezd el kuruttyolni a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!