Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem akarok enni reggelit...

Miért nem akarok enni reggelit? Es ez baj?

Figyelt kérdés

Reggel nem tudok megenni semmit nem tudom miért. Mikor itthon vagyok 12 felé már eszem. De már járok suliba és csak 3 körül érek haza így csak akkor eszek először. Ez így nem baj?

18 L

2021. febr. 28. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szoktasd rá magad. Eleinte erőltetned kell majd, de idővel már reggel is éhes leszel.
2021. febr. 28. 23:12
 2/6 Kései Sirató ***** válasza:

De baj, jobban tudnál koncentrálni, ha ennél!

Szokjál rá, minden nap (reggel/délelőtt) egyél 10 perccel hamarabb, mint előző nap!

2021. márc. 1. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen suli van 18 évesen?
2021. márc. 1. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Szlovákiába élek itt most nyitva vannak a középiskola végzős osztalyai
2021. márc. 1. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Több eszük van, mind itt. Legalább az érettségiző osztálynak itt is mennie kéne.
2021. márc. 2. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg szoktasd rá magad a reggelire, régen én sem ettem, aztán elmentem délután 1-kor edzeni és elájultam, leesett a vércukrom. Az volt a szerencsém, hogy valaki pont elkapott és nem vertem be a fejemet a kőbe. Úgyhogy ez tényleg nem játék.
2021. márc. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!