Ha enyhe IR-t állapítottak meg nálam, akkor gyakorlatilag soha többé nem ehetek csokit meg semmit, ami finom?
Figyelt kérdés
Elvileg diétáznom kell, és utánanéztem, hogy miket nem lehet enni egyáltalán, és kb. semmit, amit szeretek. Ráadásul azt is olvastam, hogy életem végéig diétázni kell, vagy cukorbeteg leszek. Ez tényleg így van? Ezt hogy lehet elviselni? Nem lehet néha megszegni a diétát? Vagy ha visszafordult a folyamat, addig normálisan élni, amíg újból nem lesz gáz a helyzet (nyilván kevesebb cukorral azért)? Eléggé sokkolt most ez... Enélkül is épp elég sok szarral kell megbirkóznom az életben, nem hiányzott még ez is :( Köszönöm, ha segítetek!2021. febr. 15. 18:10
11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igazából nem nagyon voltak tüneteim, "csak" meddőség. Visszagondolva azért időnként farkaséhség, durva cukoréhség, éhség esetén hányinger, szédülés volt.
2021. okt. 15. 02:44
12/12 anonim válasza:
Milyen lett a cukorterhelés eredményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!