Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egészséges az, ha minden nap...

Egészséges az, ha minden nap csak halat/sajtot, főtt tojást, zöldségeket és gyümölcsöket eszek?

Figyelt kérdés
emellé iszok zöld teát citrommal, és minden nap veszek be vitamint. Vizet nem sokat iszok, zöld teát és gyógynövény teákat inkább. Húst/halat nem eszek minden nap. Zöldségek alatt a konzerves kukoricát is értem, meg bármi egyéb zöldséget, leginkább főtt répa. Gyümölcs többnyire alma/narancs, de bármi, ami éppen van.
2021. febr. 14. 10:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Amiatt kérdezem, mert kissé egyoldalú a táplálkozásom, nem akarok hiányt szenvedni semmilyen tápanyagban. Néha főtt krumplit is eszek. és édességeket is szoktam. A kenyeret/rizst viszont nem nagyon szeretem, alig kerül az étrendembe, de a kenyeret nemis bánom. A zsíros kajákat és a chipset pedig meg se bírnám enni, húsok közül pedig a sertést nem.
2021. febr. 14. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Azért pl a rizs ne ártana még ezek mellé, vagy köles stb. Meg zöldségből, gyümikből sem mindegy hogy ma pl megettél egy uborkát, meg egy almát. Na ez így nem megy.
2021. febr. 14. 10:51
 3/3 haggaimester ***** válasza:
45%

Sok kutató és szakértö inkább már úgy közeliti meg a dolgot,hogy inkább az a fontosabb, hogy mit NEM eszel meg :) A finomitott gyors szénhidrátokat, gabonafélék,abból készült ételek, stb,fehércukrok ha elhagyjuk teljessen az vezet gyógyuláshoz.A hús mint olyan tehát igen is jöhet.De nézd meg ezt a filmet, megváltozik a véleményed az általános nézetröl.Igaz angolúl van, de ha felirattal nézed a magyar választható.

Fat Fiction - Full Movie - Free

https://www.youtube.com/watch?v=TUADs-CK7vI&t=1925s

2022. ápr. 22. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!