Egészséges az, ha minden nap csak halat/sajtot, főtt tojást, zöldségeket és gyümölcsöket eszek?
Figyelt kérdés
emellé iszok zöld teát citrommal, és minden nap veszek be vitamint. Vizet nem sokat iszok, zöld teát és gyógynövény teákat inkább. Húst/halat nem eszek minden nap. Zöldségek alatt a konzerves kukoricát is értem, meg bármi egyéb zöldséget, leginkább főtt répa. Gyümölcs többnyire alma/narancs, de bármi, ami éppen van.2021. febr. 14. 10:37
1/3 A kérdező kommentje:
Amiatt kérdezem, mert kissé egyoldalú a táplálkozásom, nem akarok hiányt szenvedni semmilyen tápanyagban. Néha főtt krumplit is eszek. és édességeket is szoktam. A kenyeret/rizst viszont nem nagyon szeretem, alig kerül az étrendembe, de a kenyeret nemis bánom. A zsíros kajákat és a chipset pedig meg se bírnám enni, húsok közül pedig a sertést nem.
2021. febr. 14. 10:39
2/3 anonim válasza:
Azért pl a rizs ne ártana még ezek mellé, vagy köles stb. Meg zöldségből, gyümikből sem mindegy hogy ma pl megettél egy uborkát, meg egy almát. Na ez így nem megy.
3/3 haggaimester válasza:
Sok kutató és szakértö inkább már úgy közeliti meg a dolgot,hogy inkább az a fontosabb, hogy mit NEM eszel meg :) A finomitott gyors szénhidrátokat, gabonafélék,abból készült ételek, stb,fehércukrok ha elhagyjuk teljessen az vezet gyógyuláshoz.A hús mint olyan tehát igen is jöhet.De nézd meg ezt a filmet, megváltozik a véleményed az általános nézetröl.Igaz angolúl van, de ha felirattal nézed a magyar választható.
Fat Fiction - Full Movie - Free
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!