Hogy lehet Ariana Grande ennyire vékony? (Mondjuk most hízott egy kicsit)
Visszanézegettem pár 2016-os klipjét, és csontsovány. Étkezési zavara van/volt, vagy csak egészségesen táplálkozik?
Ugye ő több éve vegán, meg valami speciális diétát is követ... de akkor is, kint vannak a bordái, mellei sincsenek (és ugye ha sovány vagy, melleid sincsenek sok esetben), a kulccsontja is nagyon látszik.
3 Nem azt mondtam,hogy az ő egészségügyi állapota rossz. Hanem azt,hogy vannak nők,aki másképp néznek ki,és szebbek,illetve rengeteg féle nő van,aki szebb nála,és nem kicentizve ugyanannyi minden mérete,mint neki.
2021. febr. 13. 16:12
5/37 anonim válasza:
Pedig megemlitetted az egeszseges kategoriat is, amelybe szerinted Ariana nem tartozik bele. Ezt cafoltam.
Probaljunk meg okosabb modon fogalmazni vagy ha ez nem opcio, akkor nezzuk objektiv modon. Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, ettol fuggetlenul meg ez a normalis es egeszseges.
2021. febr. 13. 16:14
6/37 anonim válasza:
5 Tanulj meg olvasni. Van egy skála,és Ariana Grande nem tartozik bele. Tehát pl 1-10, és Ariana meg legyen 0,8,én pedig 1-10 ig beszéltem... És most ne menjünk bele az értékek jelentésébe,ez csak szemléltetés,mert itt ha nem írom le tudományosan mindenféle módon amit mondani akarok,akkor jön egy okos Matyi.
2021. febr. 13. 16:18
7/37 anonim válasza:
Rendben, de milyen skalarol beszelunk?
2021. febr. 13. 16:22
8/37 anonim válasza:
A földön létező nők skálájáról. Ariana Grandén kívül is van világ,és van bőven szebb is. Személyes véleményt nem mondok,mert nem tetszik,és minden szűz szidja majd az anyámat,mert hát gyk színvonal...De fentebb leírtam a lényeget.
2021. febr. 13. 16:25
9/37 A kérdező kommentje:
Szerintem is gyönyörü. Nem azért mondtam. Csak érdekelne, hogyan lehet koplalás nélkül ilyen alakot elérni.
2021. febr. 13. 16:27
10/37 anonim válasza:
8
A szepseg relativ, igy az ervelesed hibas (nem objektiv).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!