Hogy lehet Ariana Grande ennyire vékony? (Mondjuk most hízott egy kicsit)
Visszanézegettem pár 2016-os klipjét, és csontsovány. Étkezési zavara van/volt, vagy csak egészségesen táplálkozik?
Ugye ő több éve vegán, meg valami speciális diétát is követ... de akkor is, kint vannak a bordái, mellei sincsenek (és ugye ha sovány vagy, melleid sincsenek sok esetben), a kulccsontja is nagyon látszik.
Arról már nem tudsz,hogy kell valamennyi zsír az emberre,hogy tárolni tudjon bizonyos vitaminokat,és azzal semmi egészségügyi problematikája nem lesz az embernek,ha van rajta pár kiló felesleg... Az a pár kg túlsúly nem túlsúly. Ugyanis nincs olyan,hogy perfekt. Lehetek én 180 cm 72kg,és izmos,de lehetek én 76kg,és akkor nekem fogyókúráznom kéne?
2021. febr. 14. 16:11
32/37 anonim válasza:
31
A túlsúly azért túlsúly, mert nem tartozik az egészséges testzsírszázalékba. Nem véletlenül hívják feleslegnek: nincs haszna, nincs előnye, csak hátránya. Ha elolvastad volna a cikket, amit küldtem, akkor már értenéd (bár regisztrálnod is kell hozzá).
2021. febr. 14. 16:15
33/37 anonim válasza:
Annak a pár kilónak akkora hátránya van,hogy hihetetlen,nem fog úgy kinézni egy nő hasa,mint egy behorpadt aluminium lemez,és mellesleg pár éven belül szívrohama lesz a sok túlsúly miatt. Nincs annak semmiféle hátránya. A +40kilónak van hátránya,nem a pár kilónak. Nem mondható,hogy hátránya van egy kevés túlsúlynak.
2021. febr. 14. 16:26
34/37 anonim válasza:
33
Mint említettem, bölcsebb lett volna utánaolvasnod, mert a jelenlegi tudományos álláspont nem ezt állítja.
2021. febr. 14. 16:30
35/37 anonim válasza:
Neked viszont a sok rossz tulajdonság mellett sok hátrányod is van. Vitázz magaddal. Jó csontozást,meg jó ítélkezést,meg mindent.
2021. febr. 14. 16:46
36/37 anonim válasza:
Én egész eddigi életemben vékony voltam, akárhogy mozogtam, ettem stb. A "trükk": egy magas, vékony apa és egy hozzá hasonló anya. Akár kétpofára toltam a zsíros, édes dolgokat, akár évekig vegán étrend, a tömegemben nem volt semmi elmozdulás. Pedig én örültem volna még pár kilónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!