Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet baja tőle?

Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
Nem voltam ma itthon,és a 13 éves fiam megevett 4 darab SPORT csokit....lehet baja ennyi étcsokitól?
2021. febr. 2. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, a túlzott aggodalom viszont egyáltalán nem egészséges a tinédzserek számára.
2021. febr. 2. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kutyáról van szó, akkor irány az állatorvos. Amennyiben a fiad humanoid, semmi baja nem lesz, az embernek nem méreg a teobromin.
2021. febr. 2. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:

jesszumpepi, nem mondod, hogy ilyesmiért kiírsz egy kérdést... :_)))))

Nem csecsemő a fiad!

2021. febr. 2. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Hidd el ennél nagyobb bajok is lesznek...nekem ha megjön simán betolok ennyi édeset vagy jóval többet. Szerintem azon dolgozz hogy ne aggódj mindenen mert pár év múlva ebbe belebolondulsz mentálisan.
2021. febr. 2. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, amúgy még pelenkázod ezt a "kis" 13 évest...? :))))

Sajnálom szegényt, hogy ilyen terrorban tartod...

2021. febr. 2. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy egészséges amit csinálsz ha ennyire félted max ha súlyos cukorbeteg (de 13 szóval azt már felfogna hogy nagy baj lehet )

Én naponta ennyit megeszem nem vagyok elhízva és még élek is

2021. febr. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!