Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A húsevő emberek mikor látják...

A húsevő emberek mikor látják be, hogy hús nélkül is lehet teljes életet élni?

Figyelt kérdés
Sok állat azért hal meg, mert embereknek kell a hús. Már van mesterségesen előállított hús, vega húspogácsa, ami teljesen jó.

2021. jan. 30. 12:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%
Akkor nem pontoznal le, te nagyokos :)
2021. jan. 30. 13:08
 12/41 A kérdező kommentje:
10es miért provokatív? Mint írtam NEM hergelés a célom. Nem csak én vagyok az egyetlen ezen állásponton.
2021. jan. 30. 13:09
 13/41 anonim ***** válasza:
50%
Az ember mindenevő. Én nem pofázok bele abba sem hogy valaki csak legel, tegye. Én mindenevő vagyok és nem műanyagevő, ezért nincs is szükségem semmilyen vitamin és étrend kiegészítőre mint ahogy azt sok "modern" fűevő vásárolja. Egyébként még az ilyen megvilágosodottaktól megkérdezném:Mit tennétek a több millió ragadozó állattal? Megtérítenéd és rászoktatnád a legelésre vagy elpusztítanád hogy ne bírjon vadászni?????
2021. jan. 30. 13:10
 14/41 anonim ***** válasza:
60%
Az ember van a tápláléklánc csúcsán, az ember a legjobb ragadozó, vadász, illetve gyűjtögető is. Viselkedjünk is így, és ne sirassuk meg a csirkéket meg a bocikat. :)
2021. jan. 30. 13:10
 15/41 anonim ***** válasza:
47%
Akkor nézd már meg, hogy hogy tetted fel a kérdést? Komolyan, zabalj füvet.
2021. jan. 30. 13:11
 16/41 anonim ***** válasza:
72%

Azok az állatok arra lettek kitenyésztve és arra vannak tartva, hogy élelem váljon belőlük. Jelentős részük a természetben hosszú távon nem maradna életben.

Illetve fontos az emberi biológiai oldal is, mivel az emésztőrendszerünk nem egy növényevő életvitelének megfelelően van felépítve. Egy gyereket sem nevelhetsz fel hús nélkül, halljuk a sajtóban, hogy akik ezzel próbálkoznak, annak van egészségügyi következménye a gyerek oldaláról.

Alapjáraton nekem az a véleményem, hogy kevesebb húsevéssel sokkal környezetbarátabb lenne a mezőgazdaság és az édesvízfelhasználás egyaránt.

Tehát kellene csökkenteni a fogyasztását, nem pedig teljesen megválni kell tőle.

2021. jan. 30. 13:11
 17/41 A kérdező kommentje:
17es már ez is jó meglátás!
2021. jan. 30. 13:13
 18/41 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy csökkenteni kell a fogyasztását
2021. jan. 30. 13:18
 19/41 A kérdező kommentje:
A ,,Zabálj füvet" dumát elégszer hallottam életem során abból többet nem kérek köszönöm.
2021. jan. 30. 13:23
 20/41 anonim ***** válasza:
22%
Én vegetáriánus vagyok, de nem az állatok miatt, pont nem érdekelnek, csak nem kívánom a húst. Tojást, sajtot, tengeri halat eszem. Egyébként mi a véleményed a rovarfogyasztásról? Környezetvédelmi és egészségügyi szempontból a legjobb, és a legközelebb áll az emberszabásúak étrendjéhez a növényi diéta plusz rovarok. Ez a jövő tápláléka. Sima bogarat pl én sem ennék meg, de rovarlisztet használnék.
2021. jan. 30. 13:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!