Hogyan lehet felgyorsítani az anyagcserét?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 21:38
1/8 anonim válasza:
Egyél gyümölcsöket 🙂
Egy barátomnál ez vált be.
2/8 A kérdező kommentje:
Gyümölcslé is játszik? Illetve sok kávét iszok, hagyjam vagy maradhat?
2021. jan. 21. 21:43
3/8 anonim válasza:
A sok kávé inkább a szívedre van hatással. Azt ajánlom hogy csak mértékkel mert ha sokat iszol lehetnek belőle később szív és érrendszeri problémáid. De mértékkel fogyaszd nyugodtan 🙂
Amúgy milyen gyakran iszol kávét egy nap?
Ha elég sokat iszol akkor ellenkező hatást válthat ki a koffein. Egy bizonyos mennyiség után már nem ébren tart hanem pont hogy altat. Kicsit fura szerintem 😅
Hát. Szerintem igen. De abból inkább próbálj akkor 100%-sat venni. A barátom csak a gyümölcsöt mondta, de ha 100% gyümölcslé az is használ szerintem. Bár ha eszel mellé egy almát vagy valamit az a biztos 😄
4/8 A kérdező kommentje:
espressoból többet, mostnában csak kettőt. Mellé lemegy egy latte vagy cappuccino. Kb ez a napi átlag.
2021. jan. 21. 23:06
5/8 anonim válasza:
Hmmm. Szerintem ha le csökkented 3-ra már az is jó ^^
De próbáld inkább 2-re 🙂
Remélem tudtam segíteni 😄
6/8 anonim válasza:
Az emésztésre gondolsz vagy a sejtszintű anyagcserére?
7/8 A kérdező kommentje:
emésztésre
2021. jan. 22. 16:10
8/8 anonim válasza:
Egyél este almát és akkor reggel jön a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!