Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után?
Figyelt kérdés
Hogyan kellene belefogni?2021. jan. 13. 04:57
1/8 anonim válasza:
Párom 3 napos léböjt kúrát csinált múlt héten.
Csak folyadékot ivott: tea, boltban kaphatóak ezek a bio zöldség és gyümölcs levél és víz.
Ő már máskor is csinált ilyet, de ő is először csak egy napossal kezdte annak idején és úgy emelte fel fokozatosan 3-ra.
Minden fejben dől el. Ha valamit elhatározol, akkor meg is tudod valósítani.
3/8 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseken mindig jót nevetek. Tudtad, hogy a szervezeted folyamatosan méregtelenít? Ha nem tenné, akkor már rég halott lennél. A vese, máj, nyirokrendszer, emésztőrendszer magától teszi a dolgát. És azt tudtad, hogy ha beavatkozol, több kárt csinálaz a szervezetnek, mint hasznot? Igyál sok vizet, egyél gyümölcsöt, sétálj a friss levegőn, ennél többet nem kell csinálni. A " méregtelenítő" vegyszereket az anyagi haszon miatt találták ki. Pont az ilyen könnyen becsapható embereknek, mint te. Le lehet pontozni, nem zavar, mert attól még ugyanúgy igazam van.
4/8 anonim válasza:
Nem tervezek, de most több zöldséget, gyümölcsöt eszem és több vizet iszom a száraz levegő miatt.
5/8 anonim válasza:
Igen. Mondjuk párom a Tesco-ból és a DM-ből vásárolt.
7/8 anonim válasza:
#3: Persze, hogy méregtelenít magától is. Attól még nem mindegy, hogy megnehezíted a dolgát, vagy megkönnyíted azzal, ha kevesebb méreganyagot viszel be. Én csak annyit csinálok, hogy igyekszem egészségesen táplálkozni, nem eszek mostanában édességet, nem iszom alkoholt. A megfelelő folyadékbevitel is fontos. Léböjtöt régen kétszer is megpróbáltam, de nem bírtam sokáig, már az első nap végére minden bajom volt - masszív fejfájás, gyengeség stb., így feladtam.
8/8 anonim válasza:
A sok kövér ember akkor hogy lesz? Többet zabálnak, mint amennyit kéne. A szervez pedig nem tud annyit és úgy méregteleníteni. Sokszor látom a fiatalok ragyás arcát. Na, akkor ez miért is van? Oké, hogy a szervezetnek van önméregtelenítő folyamata, de ez nem elég pl. náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!