Ez a 3. napja a böjtömnek, valami hányingerfélét érzek a 2. nap végétől, mitől lehet?
Csak ittam, 3szor ettem egy marék leveles zöldséget, és a napi vitaminadagomat vettem be - por vízben, tabletták, cseppek formájában.
Más is érzett ilyet léböjtnél? Nem vészes, de épp felismerhetően hányinger.
Mi okozhatja?
Mert böjtölsz.
Semmi ertelme.
Diezazni kell nem ilyeneket csinalni.
Ez érdekes, 2-es, köszi.
Én már 2 napos léböjtöt csináltam, kicsit más változatban, zöldségek, vitaminok nem voltak, és ott nem jelentkezett.
3 naposat még nem.
Semmilyen vitamint, táplálékkiegészítőt nem tanácsos éhgyomorra bevenni, és nem véletlenül... én egyszer úgy vettem be a multivitamint, hogy pont elindultam a szálloda éttermébe reggelizni, tehát talán egy 10 perc eltelt, de így is elkapott a hányinger, rosszullét, pedig ha kaja közben vagy közvetlenül előtte veszem be, semmi bajom.
Amúgy a böjtnek szerintem sincs értelme, de a te dolgod, csináld, ha akarod, csak akkor legalább ne szedd addig a pár napig a vitaminokat, amiket nem jó éhgyomorra szedni...
6 köszi a tapasztalatot, lehet, hogy ez a gond, a 2 nap a kis adag zöldség után vettem be a vitaminokat, és valóban utána jelentkezett. Úgy látszik kevés az a kis zöldség.
Akkor ma nem lesz vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!