Szerinteke ha a citromot kifacsaraom és ugyiszom az elég baj? Hallottam erről a fogyókura'ról hogy 30napig kell csina'lni! 1nap 1 citrom 2 nap 2 citrom és igy tova'bb! ezzel a'rthatok magamnak?
Ebbe a savasodás-lúgosítás dologba inkább ne menjünk bele, de annyit mondok, hogy akinek egészséges a veséje és a tüdeje, annak nem igazán lehet baja, max. ha benyom fél liter sósavat, de akkor meg más miatt :D
Nos, ez a citromozás nem igazán tűnik jó ötletnek. A citrom savas, és fokozza a nyálelválasztást, emésztőenzimek elválasztását. Szóval annyit érsz el vele, hogy hamarabb megéhezel. Plusz azért ha benyomsz 30-at, akkor az a savmennyiség árthat a gyomorfaladnak is.
a citrom lúgosít. Bár tényleg savanyú az íze.
Langyos vízbe facsard, úgy idd meg!
nem kell 30 citrom! Max 3.
Szerintem nagyon jó, tisztít(a beleket is), energetizál, feltölt, tele van vitaminnal, lúgosít.
Hát én végigcsináltam a citrom-kúrát, bár én a 9-est csináltam. Vagyis: első nap 1 citrom, másosdik nap 2, és így tovább. A kilencedik nap 9 citrom, majd visszfelé, 8,7,6...
Az eredmény: NULLA. Illetve annyi történt, hogy az államon és a homlokomon furcsán megvastagodott a bőröm. Pedig nem kentem oda. De fogyni nem fogytam egy dekát se.
Smafu az egész citromkúra. Hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!