Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha ennyit eszek és nem vagyok...

Ha ennyit eszek és nem vagyok éhes az jó?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy keveset eszek, én pedig nem vagyok éhes... Ma kiszámoltam, hogy 1170 kcal körül ettem, ami megdöbbentett. Vérvételen voltam, minden okés. 160 cm vagyok és 45 kg.

Reggelire ittam egy jogobella meggyes ivójoghurtot.

Ebédre mexikói csirkeragut ettem rizzsel

Vacsorára pedig egy sparos császárzsemlét 1 szelet sonkával, maci sajttal és 2 szelet sajttal.

Nasinak egy narancsot ettem, meg ittam teát egy kis mézzel.

Mindent beleszámoltam a napomba, grammra pontosan, még az olajat, mézet, mindent is.

2021. jan. 9. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Kórosan sovány vagy, és az utolsó mondat alapján anorexiával is lehet számolni. A testképzavar is szóba jöhet.

"Ebédre mexikói csirkeragut ettem rizzsel" gondolom volt vagy 12 deka.

Vérvétel helyett, inkább pszichológust javasolnék.

2021. jan. 9. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg a sovány kategóriába tartozol BMI alapján. Viszont nyilván mennyiségeket nem mindenhol írtál, de számomra ez egy korrekt mennyiségnek tűnik, bár én sem eszek sokat, legtöbbször én is vagy éhes nem vagyok vagy már többet nem bírnék enni.
2021. jan. 9. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

"mennyiségeket nem mindenhol írtál, de számomra ez egy korrekt mennyiségnek tűnik"

Ezt hogy hoztad össze kettes?

Tehát nem tudjuk, hogy mennyi az annyi, de szerinted elég?

2021. jan. 9. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!