Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csak evés után vagyok éhes?

Miért csak evés után vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán érzek olyat, hogy már egy ideje nem ettem és fizikailag éhes vagyok. De mivel érzelmileg eléggé kötődök az evéshez, ezért boldogan kezdek neki mindig. Az étvágyam hatalmas, lány létemre egy lovat is meg tudnék enni. Na és itt kezdődik a probléma, mert miután végeztem az evéssel, elég intenzív éhségérzet tör rám, ami ahhoz vezet, hogy még többet eszek. Elhízni valószínűleg nem fogok, mert így is igyekszem betartani a súlymegtartó kalóriáimat, csakhogy ez az állapot nekem így nem olyan jó. Mi okozhatja ezt, és mit tehetek ellene?

2020. nov. 17. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd egy pár év mulva figyeld meg magad hogy mennyit híztál.
2020. nov. 17. 09:20
 2/4 anonim válasza:
Anyagcsere-zavar lehet, keress egy dietetikust első körben.
2020. nov. 17. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy reaktív hipoglikémia. Én is ilyen vagyok, evés után leesik a vércukrom. Nem találtam infót arról, hogy rossz lenne, de azért aggódom kicsit, hogy a végén cukorbetegség fejlődhet-e ki belőle. Ilyen esetben rendszeres étkezést javasolnak a szakértők, gyakrabban keveset, hogy szinten tartsa a vércukrot. Minél cukrosabbakat és többet eszem, annál súlyosabb remegés tör rám. Sokáig úgy étkeztem, hogy napközben semmit, aztán este egy adag étel. Lehet, köze van hozzá, mert mondjuk a hasnyálmirigyemnek csak egyszer kellett dolgoznia egy nap, de akkor nagyon.
2020. nov. 17. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Evés közben jön-megy a székláb...izé jön meg az étvágy.
2020. nov. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!