16 éves vagyok és mereven ~12cm a péniszem Ez túl kicsi, átlag alatti vagy ez normális ebben a korban?
Normális mivel az átlag méret 12 cm körül van.
Viszont fontos leszögezni, hogy természetesen számit a méret, de nem a legfontosabb, ismerni kell a nőt, hogy ki tudd elégiteni.
Tudjátok, mi az érdekes, én nem emlékszem mekkora volt 16 évesen az enyém. Nem különösebben méregettem, de nem is maradt meg bennem, hogy kamasz koromban, mikor mekkora volt. Pedig 12 évesen már volt barátnőm, akivel elválaszthatatlanok voltunk akkoriban, 13 évesen csókolóztunk először. Nem sokkal később ment a tapizás is, de nem paráztam rá a méretkérdésre.
Két fiam van, de fogalmam nincs mekkora az ő szerszámuk mereven. Lankadva láttam már nem egyszer, hiszen nem vagyunk prűdek, de miért nézném meg jobban. Ők szintén nem csinálnak nagy ügyet a méretükből. Mindkettőnek van barátnője. Sőt, egyik annyira menő a csajoknál, hogy szinte ragadnak rá.
De én magam is azt tanítom nekik, nem a méreten múlik! Ismerkedésnél, csajozásnál nem lányeges, hiszen nem látszik, és a homlokunkra sincs kiírva a méretünk, tehát a nők nem ez miatt akarnak egy férfit. Szexben pedig olyan sok módon lehet örömet okozni, hogy a pasi mérete csak egy pont a sok tényezőből. Gyereket nemzeni pedig kicsi pénisszel is lehet.
#8: Mert valószínűleg átlagos vagy. De akinek kicsi, az nem fog tudni elvonatkoztatni tőle, pláne ha egyszer valaki cikizi is érte.
Kérdezőnek: -tök átlag, de a jó szexhez nem csak azt kell használnod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!