Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem vagyok éhes?

Miért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete stresszesebb időszakom volt, én pedig sajnos szorongós típus vagyok és ha szorongok, nem bírok enni. Egyik nap rosszul lettem, elkezdtem szédülni, majd elmúlt a szédülés, de utána 4-5 napig nagyon rossz közérzetem volt, gyengének éreztem magam és alig tudtam egy falatot lenyomni a torkomon, alig ettem.

Azóta viszont elmúlt ez a nagyon rossz közérzet és az a probléma is megszűnt, ami miatt stresszeltem. Már eszegetek, de még mindig nem az igazi. Úgy igazán éhesnek sosem érzem magam, maximum azt érzem, hogy most már valamit tudnék enni vagy csak azért eszem, mert kell.

Tegnapelőtt délben megettem egy szelet pizzát, utána egy almás táskát, majd este 7-kor egy elég kicsi adag tésztát. Tegnap reggel egy kis almát elrágcsáltam, 1 körül megettem a maradék tésztát, este 7 körül pedig spenótot krumplival és tojással, de nem olyan nagy adagot. Ma délelőtt nem ettem semmit, csak egy teát ittam, 1-kor ebédeltem rizst, aztán valószínűleg fogok vacsorázni valamit, de nem sokat.

Normál a testalkatom, de fogytam 2 kilót az elmúlt időszakban. Ez nem látszik, de azért nem szeretnék elfogyni vagy nem akarom, hogy azt higgyék hogy fogyókúrázom, mert ez nem így van.

A szagokat és ízeket érzem, csak étvágyam nincs.

2020. dec. 26. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
94%
Igyál citromos teat vagy facsart eredeti narancslevet , meghozza az emesztést .
2020. dec. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!