Mit főzzek?
Figyelt kérdés
pls mondjatok vmi könnyebb receptet#főzés #éhes vagyok de nem tudom mit főzzek
2019. jún. 9. 23:05
1/7 anonim válasza:
Borsóleves, krumpli főzelék, fasírt vagy sült virsli
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán mi van otthon?
Csinálj egy rántottát.
3/7 anonim válasza:
Nekem egy kávét, kérlek.
Én lecsót csináltam ma, annál könnyebb amihez be kell kapcsolni a tűzhelyet már csak a bundáskenyér lehet.
4/7 anonim válasza:
Kínai pirított tészta - gyors, egyszerü és ha nem teszel alá több liter olajat, akkor egészséges is.
6/7 anonim válasza:
Valamilyen leves.
Egy kis csirkemellet lepirítasz kevés olajon, borssal és sóval fűszerezed. Bedobsz mellé egy zacskó mirelit levélzöldséget. Nekünk a répás, borsós, karfiolos a kedvenc. Felengeded vízzel, dobsz hozzá egy vagy két leveskockát mennyiségtől függően. Kb. 15 perc alatt kész. Lehet tenni bele tárkonyt, tejszínt, levestésztát, ízlés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!