Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mondotok egészséges nasikat?

Taizun kérdése:

Mondotok egészséges nasikat?

Figyelt kérdés

Konkrét márkák, akár kevésbé ismertek is érdekelnek.

Mint például a Nestlé, Cerbona müzliszelet, zabkása meg ilyenekre lennék kíváncsi.

Köszönöm szépen!

2021. jan. 8. 15:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a rengeteg választ mindenkinek! :)

Abszolút igazatok van, jobb a házi és a gyümölcs, zöldség. Viszont én most egy barátomnak szeretnék összevásárolni boltban kapható termékeket, azért kérdeztem így. Szóval olyan termékek kellenek, amik akár 2-3 hét múlva is ehetőek. Mert pl. egy saját készítésű egészséges sütemény nem igazán, vagy egy alma sem feltétlen.

2021. jan. 9. 01:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben aszalt gyümölcsök, olajos magvak, magas kakaótartalmú étcsoki. Esetleg natúr (cukrozatlan, nem gabonapelyhekből összerakott, adalékanyagmentes) müzli, ha jól emlékszem, a dm-ben vettem ilyet régebben. Ehhez vehetsz egy üveg termelői mézet, ha édesíteni szeretné.
2021. jan. 9. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!