Hogyan iktattátok be a napotokba az 5x-i étkezést? És miket esztek?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy ebben az évben neki állok edzeni ,és egészségesen taplalkozni. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Viszont én napi max 2x eszek, el sem tudom képzelni hogy napi 5x egyek....2021. jan. 2. 18:06
1/4 anonim válasza:
Nem kötelező ennyit enni egy nap. Van aki időszakos böjtölést követ(leggyakrabban talán a 16/8-as módszert használják). Ez annyit jelent, hogy 12 és este 8 közt eszik meg a napi kalóriát.
2/4 anonim válasza:
Én sem eszem napi 5-ször, csak 3-szor. Nem kell 5-ször enni ha neked az nem jó. Lehet úgy is egészségesen étkezni ha csak 2-szer eszel.
3/4 anonim válasza:
Nekem gyors az anyagcserém, úgyhogy muszáj pár óránként ennem, mert farkaséhes leszek :D Reggelire tojásrántottát szoktam csinálni 3 tojásból, zöldségekkel, vagy gluténmentes zabpelyhet eszek gyümölccsel(érzékeny vagyok rá), ebédre hús szokott menni krumplival vagy rizzsel, zöldségekkel, esetleg g. mentes tészta, délután joghurtot szoktam enni, vacsorára például g. mentes melegszendvicset magvas kenyérből. Szóval nekem kell a napi 4-5 étkezés, de igyekszem egészségesen, csokit, cukros dolgokat, chipset szinte sosem eszek.
24L / 46 kg
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat !☺️
2021. jan. 4. 07:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!