Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mióta csimagot eszek fel...

Mióta csimagot eszek fel vagyok püfedve! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fogyókurámhoz kell beleteszem a jogurtba. Azt olvasztam jó. De mióta eszem fel vagyok püfedve egész nap szeles vagyok feszít a hasam. Mi jó helyette ami nem drága? Ha sok vizet iszok az ki purgáll? Negatív véleményeket nem kérek! Orvosok ne okosodjanak!

#étel #csimag
2020. dec. 16. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
szuper
2020. dec. 16. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♀️🤣

1.nem kell mindig joghurtot enni, lehet pl zabkasat, rantottat, turokremet, tizoraira gyumolcsot, magvakat stb stb.

2. joghurtba tehetsz mondjuk zabot is

3. Nem ettol fogsz fogyni, egeszseges, de nem kell ezt enni allandoan, foleg, hogy naponta talan 1-2 kiskanalnyi az adag.

4. Mi a fhasznak kinzod magad valamivel, ami lathatoan nem tesz jot neked?

2020. dec. 16. 19:48
 13/17 A kérdező kommentje:
seretnék lefogyni, vettem 2 x 250 gramm magot, ezt ezem egész nap jogurttal. még nem fogytam sajnos. rántotta nem hízlalós? én szalonával, kolbival, töpertyűvel szeretem, néha meg tudom enni kenyér nélkül is de jobb hozzá. a túró drága sajnos, a gyümölcs is, dió mogyoró mandola is
2020. dec. 16. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Pistike, szerintem menj aludni.
2020. dec. 16. 20:13
 15/17 A kérdező kommentje:
nő vagyok!
2020. dec. 16. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Fogyás helyett tanultál volna meg írni és fogalmazni! Szégyen, ahogy írsz.
2020. dec. 17. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat eszel egy nap.

Vagy esetleg laktózintolerancia?

2020. dec. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!