Mit csináljak, hogyan egyek kevesebbet?
Ön kontroll.
Ha unatkozol, akkor foglalj le valamivel.
Vagy sportolj
Azért nem tudsz leállni, mert nem akarsz. Magadnak hazudhatsz, hogy le akarsz állni, de nekem pl. nem. Ez olyan, mint a leitattak duma. Nem... akit leitatnak, azt lekötözik és széthúzzák a száját. Vagy amikor nincs idő elmenni a konditerembe. Nem... mindenkinek arra van ideje, amire szakít. A probléma ott gyökeredzik, hogy igazából szeretnél valamennyivel kevesebbet enni, de annyira azért nem érdekel a téma, hogy tegyél is érte. Ha valóban akarnál tenni érte, félreb_sznád a kaját, hogy kösz, egyétek meg ti, én addig eszem egy almát. Nem létezik olyan, hogy valaki le akar fogyni és nem tud. Itt csak az a kérdés, hogy az akarat mikor lesz erősebb az étvágynál. Ha nő vagy, kérdező, akkor még annyira nem zavarhat, kerekebb fenék, nagyobb mell, kell pár új ruha, szóval jó ez így is... nemde? Minél többet hízol, annál közelebb leszel a valódi akarathoz, na és onnantól fogsz tudni fogyni. Amit most teszel, az csak önsajnálat, hogy szegény te, annyira szeretnél, de nem tudsz nem enni. Tömény önámítás.
(Nekem 3 hónap alatt -17 kg. Ha én egész nap csak az ágyban fekszem, 2.500 kalóriát égetek el. Ehhez képest munka mellett is 2.000 körül eszem naponta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!