Mióta csimagot eszek fel vagyok püfedve! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fogyókurámhoz kell beleteszem a jogurtba. Azt olvasztam jó. De mióta eszem fel vagyok püfedve egész nap szeles vagyok feszít a hasam. Mi jó helyette ami nem drága? Ha sok vizet iszok az ki purgáll? Negatív véleményeket nem kérek! Orvosok ne okosodjanak!#étel #csimag
2020. dec. 16. 18:17
2/17 A kérdező kommentje:
de akor üres lesz a jogurt
2020. dec. 16. 18:19
4/17 A kérdező kommentje:
de ez super fod, azt jelenti, ebben miden van, ami kell
2020. dec. 16. 18:29
5/17 anonim válasza:
"Orvosok ne okosodjanak!"
Akkor hajrá! (nem vagyok orvos)
De ha azt "olvasztad", hogy jó "jogurtba" tenni, akkor nem tudom hol olvastál a csimagról.
Chia magról már hallottam, de attól nem szoktak fel "püfedni", és a sok víztől sem lesz hasmenésed, csak lazítja a székletet.
Valóban hasznos dolog, de ne ragadj le a Google első találatánál.
6/17 anonim válasza:
Próbáld sterilizálni a csimagot, ezt közvetlenül szedik a növényről és mindenféle mikroorganizmust tartalmaz, ami a ráhulló porban volt/van, ezek pedig benned megerjesztik, amit lehet. Hasonló a helyzet a korpával is, amit bekeverés előtt sütőben lehet sterilizálni, különben elszáll tőle az ember és rettenetes hasfájást tud okozni.
7/17 anonim válasza:
#6... szerinted aki leírja, hogy "orvosok ne okoskodjanak" az felfogja amit te írtál? Mert ha igen, akkor őszintén irigylem az optimizmusod!
8/17 A kérdező kommentje:
ujságban is olvastam megmontam negatív véleményeket nem kérek
2020. dec. 16. 19:10
9/17 anonim válasza:
Olyan ez az internet, hogy itt a magad fajta degeneráltak is megszólalhatnak, meg mások is. Ez van, fogadd el.
Hogy a kérdésedhez hozzászóljak: vagy ne egyél csimagot vagy fingjál. Remélem ezt felfogtad.
10/17 A kérdező kommentje:
én nem vagyok rákos!
2020. dec. 16. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!