Hogy lehetne anyáméknak elmagyarázni ezt?
Mindig csak a disznóvágás a téma.
Ha nincs disznóvágás éhenhalunk télen.
Csak a disznóhúsba tudnak gondolkodni, kolbász, hurka, pörkölt, sonka, szalonna minden mennyisegben.
Csak eddig látnak, hogy a disznóhús.
Ja és a zsír minden mennyiségben.
A sült krumpli csak zsírba sülhet nálunk.
Mi a bajod neked?
Inkabb örülj neki,hogy rendes,házi ételekez kapsz,nem pedig bolti szemeteket!
90%-ban minden egyes kaja, disznóból van és zsíros, tömény.
Szerintetek ez így egeszséges?
Mi is csak disznózsírt használunk, étolaj nincs a házban évek óta. Mellé hurka, kolbász, stb.
Mi nagyon odafigyelünk a táplálkozásra, de a disznózsírral nincs semmi gond. Inkább a sok cukrot és kenyeret csökkentettük és zöldségekkel helyettesítettük.
Én is zsírban sütöm a krumplit és a húsokat, sokkal jobb, mint az étolaj.
Ha nem szereted a zsírt és a sertéshúst, disznótorost, készíts magadnak másfajta ételeket. De gondolom nem csak otthon szoktál enni minden egyes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!