Emésztési problémák. Mit kezdjek azzal, hogy reggel nem tudok itthon "nagydolgozni", mert nem kell, viszont munkahelyen meg rám jön, aztán szenvedéssel telik az egész nap? Mert hát azért a munkahelyen mégsem...
miért ne lehetne a munkahelyen?
apósom direkt tartogatta odáig, "mert akkor kevesebb wc-papír fogy.." igazi sz*rrágó volt.
Szia!
Ugyan en meg nem dolgozom, hanem egyetemista vagyok. Ugyanígy voltam nagyon-nagyon sokáig, sehol sem mertem elmenni, hazavittem, de ez iszonyatos szenvedéssel jart... természetesen otthon nem kellett sosem indulás előtt (meg akkor sem, ha pl cigi-kave komboval probalkoztam), hanem mar csak a suliban, de ott kb rögtön. Pszichés. Borzaszto erzes.
Azt tudom tanácsolni, hogy tudatosítsd magadban, hogy ember vagy, es az embernek vannak szuksegletei, amihez ez is hozzatartozik. Ha a hangtol felsz, akármilyen gaz is ezt leirni, tegyél előre a wc-be wc-papirt es az tompítja. Először nehez, de utána könnyebb lesz!
Ha gondolod, beszeljunk privátban is:)
Na, megint a kakipisi-fétises....???
Mijjafrancé ne lehetne a munkahelyen...?? Nincs wc..?? :-O :-O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!