Nem megy a fogyókúrázás, 158 cm vagyok 53,3 kg Van valaki még ilyen súlyban? Ki hány kg, cm? Ki hogy fogyott le, véglegesen?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 20:41
11/14 anonim válasza:
6-os hozzászólóval értek egyet, lehet alkati dolog, van egy ismerősöm aki nagyon sovány mégis van tokája meg hasa, minden más testrésze meg már pálcika. Inkább próbálj meg kicsit sportolni, hogy formásodj. :)
12/14 A kérdező kommentje:
utolsó: kössz tudok róla
2020. okt. 26. 21:37
13/14 anonim válasza:
Ne hulyezzuk le. En 167 cm-hez harminc even at voltam 54 kg es Covid alatt hiztam kicsit. Nem sovany no volnek, csak vekonycsontu, karcsu, de parnak is vannak.
Minel kisebb valaki, annal inkabb szamit ket kilo.
Tehat myugodtan el lehet hinni, hogy van egy pici plusz.
Csak ket dolog fontos. Nehogy tobbet akarj leadni annal, mint ami tenyleg egy kis folosleg rossz helyen.
Nehogy ehezessel, sanyargatassal probalkozz. Napi otszor konnyu, egeszseges, rostos, nem szekrekedest okozo etelek. Mozgas. Es edesseget kerulnem el, de nem a husit.
14/14 anonim válasza:
A fogyás részére senki sem reagált, ezért (bocs ha kicsit hosszú lesz) leírnám a tapasztalatainkat, mert elég sok diétát stb. végigpróbáltunk, van amelyik időlegesen működik, de hosszú távon kizárólag egy módszer jött be, az "időszakos böjt" vagyis "intermittent fasting". A lényege hogy az "evős" időablakodban ami az elején nagy később lehet szűkíteni _bármit_ ehetsz amennyi jólesik (sokkal kevesebbet fogsz tudni enni amúgyis), viszont a böjt időablakban csak 3 dolgot lehet: sima víz/szóda, üres kávé (édesítő, cukor tej nuku), üres tea. Ezeket lehet amennyit akarsz. Az elején a 18/6 szerintem ideális, ez annyit jelent hogy déltől ebéd, este 6-ig befejezed az evést (vacsi oké) majd onnantól másnap délig szünet, hagyunk a testnek időt feldolgozni. A következő gondolat az volt hogy na én biztos nem tudom megcsinálni vagy éhen halok vagy remegés lesz és összeesek. Valójában egyik sem, sőt. :) 12 óra elteltével kezd átállni a test zsírbontásra, ez a "ketosis" időszaka, olyan mint az akkumulátoros üzem, a zsírból veszi az energiát. Én ebből rengeteget tanultam, pl az éhség valójában elmúlik akkor is ha nem eszek, sőt beáll a normális inzulin/vércukor nem lesznek remegések. Ha utánaolvasol ez egy tudományos dolog, dokik szokták ajánlani és rengeteg élettanilag hasznos hatása van (a fogyáson kívül is!). Úgy akadtam rá hogy Kevin Smith-nél láttam ő mindig is "dagi" volt, a szívrohama után a futáson kívül ezzel rengeteget fogyott, és az egészsége drasztikusan (úgy értem nagyon gyorsan) javult. A feleségem ezzel 1 hét alatt 4 kilót adott le, neki van egy kis plusz, én kezdtem el, de én csak egészségi okokból (a fogyás nálam csak pozitív "mellékhatás"). Azt nem tudom hogy nálad valóban szükséges-e bármi, de ezt előttem már kb. mindenki kivesézte. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!