Hogyan váltsák életmódot véglegesen?
Nem lesz semmi baj!Egy bolhából ne csinálj elefántot!Az étel
a létedhez szükséges és nem ebből kell élned!Van hobbid?Lefoglalod magad eléggé?Gyanítom nem így van,különben nem csinálnál az evésből problémát.Nekem is volt hasonló ,,betegségem" agyilag(anorexia)egyedül voltam,csak magammal tudtam foglalkozni.Mára ez más ,nem éheztetem magam ,nem törnek rám ,,zabarohamok" mert mindent megkap a testem.Emellett mindenhova gyalog járok,sétálok a keresztfiammal(pedig csak 16 vagyok :) ) Sportolok,strandolok a barátnőimmel.Mindig emberek között vagyok.Sokat olvasok,gitározok és emellett még tanulnom is kell(Németországban aug.1-től kezdődik a nyárisz.)Foglald le magad,találd meg azt ,amit szeretsz.Az evés legyen a legnagyobb problémád,teljes szívemből kívánom! Amíg vannak végtagjaid,egy szerető családod ,addig nincs aggodalamra okod! Nem nagy cucc,de keresd fel egy pszihológust (ha nagyon durván csak ekörül járnak gondolataid,ezt ajánlani tudom ,nekem is ő segített ki!
Egy motiváló mondat: Hozd ki minden napodból a legtöbbet ,élj úgy ,mintha nem lenne holnap!
Kívánok minden jót s üdvözöllek a nagy nyugatról! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!