Hogy tudnék véglegesen lefogyni?
Csatlakozom az elsőhöz. Nyilván azért hízol vissza, mert túl sokat eszel az aktivitásodhoz képest. Ehetsz édességet és bármit, bármikor, de arra ügyelj, hogy a napod ne legyen kalóriatöbbletes, ennyi. Van, akinek ez automatikusan megy, van, akinek ez jó étrenden automatikusan megy... S van, akinek jobban kell ügyelnie.
Mivel sokunk képes édességet enni jóllakottan is, akár nagy mennyiségben, a laktató hatásuk sem mindig jó, ezért édességekkel (s ilyen a péksüti is) könnyebb elszállni, mint a számunkra leglaktatóbb ételekkel (kivéve, akinek ezek a laktató ételek). A sok gyümölcs sok cukor, nekem az is gondot okozna. Van egy alapos gyümölcsöskertem, plusz mindig van itthon banán, szeretem a gyümölcsöket, de szerencsére tudok mértéket tartani, így OK. Más étrenden s más működéssel (van, akit jól laktat a gyümölcs) sokkal több gyümölcs beleférne, persze rengeteg gyümölcs + rengeteg kenyér + rengeteg egyéb + kevés mozgás az sehogysem... Jól kell elosztani a keretet. Nekem beférnek merészebb dolgok is - HA a többi ételemet már igen gondosan választom meg s azért nem szállok el a mennyiséggel túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!