Miért híztam meg ha nem is ettem többet mint általában?
Figyelt kérdés
Reggel eszek egy szendvicset, délutánonként megvan az ebéd, vacsora. Nem eszek zsíros ételeket, gyorskaját, mostanában már csak vizet iszom, ritkán eszem egy csokit ha megkívánom de nekem a legtöbb túl édes. Mégis híztam úgy hogy nasizni sem nasiztam. És elég látványosan. Nem értem ezt az össze függést semmivel nem ettem többet mégis híztam legalább 3-4 kilót kb 2 két alatt... Tudnátok segíteni mi lehet a probléma?2020. szept. 6. 16:58
1/6 anonim válasza:
Írd fel minden evésedet egy füzetbe úgy, hogy ne hagyjál ki semmit.
Meg fogsz lepődni.
2/6 anonim válasza:
Bár sem a korod, sem a nemed, sem a súlyod/magasságod nem ismerjük, az indokolatlan hízás oka pajzsmirigy problémára szokott utalni.
3/6 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok, 168 magas kb 70-73 kg mióta híztam. Nincs itthon mérlegünk szóval nem tudok pontos súlyt mondani.
2020. szept. 6. 17:33
4/6 anonim válasza:
"Nincs itthon mérlegünk szóval nem tudok pontos súlyt mondani."
Akkor honnan veszed a 4 kilót 2 hét alatt?
5/6 A kérdező kommentje:
Látszik a hasamon, a combomon, a csípőmön is hogy sokat híztam és "megtokásodtam". Ezt a szüleim is, a testvérem és a barátaim is észre vették nincs testképzavarom.
2020. szept. 6. 18:37
6/6 anonim válasza:
Akkor első körben, vegyetek egy mérleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!