Milyen ételeket tudtok ajánlani amiket diétához is lehet enni és laktatóak?
Ergó alacsony kalóriatartalmúak és egyszerűen beszerezhetők/elkészíthetők.
Eddig paradicsomot és uborkát szoktam felvágni és magában megenni.
Esetleg kefír.
Más javaslat?
Én akkor mikor elkezdtem fogyókúrázni, almát ettem nagyon sokat. Engem, ha evés “helyett” ettem teljesen eltelített kettő alma.
De sokat ettem chia pudingot is. Banànnal és tejjel megcsinálva
Remélem nem úgy diétázol, hogy ezt a 3 dolgot fogyasztod!
Bármit lehet enni, csak kevesebbet, főleg köretek tekintetében, illetve érdemes lassan felszívódó szénhidrátokat választani. Ha reggelire 2 szendvicset ettél legyen 1 mellé zöldségek; ebédre felezd el a köretet, legyen mellé még párolt zöldség, vagy saláta, vacsorára ugyanez zöldség + valami. Ha levest eszel hagyd ki belőle a tésztát, főzeléket ne berántva edd, hanem habarva, vagy önmagával sűrítve. Sütsz, vagy főzöl bármit figyelj oda, hogy a lehető legkevesebb zsíradékot használd. Az ételeket csak ritkán edd bundázva, bő olajban sütve. Ne nassolj, és igyál csak vízet.
Köztes étkezésnek jó amiket felsoroltál, de lehet répát, retket, zellerszárat, karalábét, kevés gyümölcsöt is enni, esetleg pár szem olajos magvat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!