Tudtok olyan ételeket mondani amikben nincs sok kalória de
laktatóak és az Insanyti edzésről mit tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam,hogy pl: zabpehely vagy tönkölyből zabból készült cuccok. pl.: kefir+ zabpehely reggelire vagy hasonlók jók lehetnek,hogy telítsenek? A kalóriát számolom és mellette persze mozgok is. Az Insanytit csinálom. Az hatásos szerintetek? A gyerek miatt tényleg nem tudok aerob edzéseket végezni. Este amikor már alszik akkor tudok tornázni.
És még annyit,hogy csirke meg pulyka húst nem igazán tudok enni(anyagi dolgok miatt) csak a sertés hús és a hal áll rendelkezésre inkább. A sima főtt disznó hús ha zsírt leveszem róla és sima vízben megfőzöm,mennyi kalória kb? Ti milyen alacsony kalóriájú kajákat esztek?
2014. jan. 6. 20:07
2/8 anonim válasza:
Virsli savanyúkáposztával vagy paradicsomos káposzta főzelék édesítővel. Ezeket lehet enni bátran és nem drágák. Jobb minőségű párizsi is megteszi és túró, ok, ez drágának tűnik, de a túróból elég pár kanál, hogy ne legyél éhes. A sertéshús drágább, mint a csirke, nálatok nem? Szóval én még a csirkecombot ajánlanám.
2014. jan. 6. 20:19
3/8 A kérdező kommentje:
De drágább :) de szüleim disznókat tenyésztenek és így disznóval mindig tele van a fagyasztó :) de ha jobban belegondolok:) néha egy kis csirkére,pulykára is van. Nem halunk bele. És az a kefíres zabpelyhes dolog jó lehet?
2014. jan. 6. 20:40
4/8 anonim válasza:
Én sok gyümölcsöt szoktam enni: alma, narancs, mandarin... Ez drágának tűnhet, de komplett étkezéseket váltok ki vele. Ált. reggelit és vacsorát.
Vagy pl. zöldséget: uborka, sárgarépa, (kaliforniai) paprika...
Ezen kívül én csirkét szoktam enni. Mi nem tenyésztünk állatot, így a csirke az olcsóbb. :) Szeretem is.
Párolt zöldségköretet szoktam hozzá csinálni, fagyasztott, nagy adagot veszek, így több étkezésre elég.
Szeretem még a rántott gombát is.
2014. jan. 6. 20:46
5/8 anonim válasza:
Ajjaj! Virsli,párizsi? Meg gyümölcsöt (fruktóz) vacsorára? Komoly problémák vannak itt kérem.
A sertéshúst ad el és vegyél belőle csirkemellet vagy bartel szomszéddal/haverral. :-)
2014. jan. 6. 21:15
6/8 anonim válasza:
Az 5-ös válaszolóval egyetértek mind az étkezés, mind az "üzleti" részét illetően (utóbbi tényleg egy remek ötlet).
Akkor vegyük sorra a kérdéseket.
A kefir+zabpehely kombót én hanyagolnám. Önmagában a zabpelyhet készíteném el, de ha már fehérjével akarjuk keverni, akkor az legyen inkább túró (ugyan akkora mennyiséget nézve a túrónak magasabb a fehérje tartalma).
Ha sertéshús és hal van főképp, akkor mindenképp a másodikra fektetném a hangsúlyt.
Az Insanity jó, hatásos. Tudnám ajánlani még a Zuzka light videókat is.
2014. jan. 6. 21:28
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szelektálom őket ahogy gondolom és...majd meglátjuk. :)
2014. jan. 6. 21:38
8/8 anonim válasza:
Itt bármit is mondasz, mindig lesz valaki, aki atz mondja, hogy nem jól cisnálod, ne foglakozz vele! Ehetsz nyugodtan disznóhúst is, nem is muszáj főve, grllezve nagyon finom! Ha épp nem zsíros tarja vagy oldalas, akkor nyugodtan mehet, vannak sovanyabb részei is, bélszín, karaj, ezek nem vészesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!