Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ma ezeket ettem,elfogadható,eü...

Ma ezeket ettem,elfogadható,eü szempntból?

Figyelt kérdés

Reggel,2 szelet parizel 1 zsömle aztánn egy tányér tarhonyád lecsó,délben habart zöldborsóleves csirkecomb rizsával,1 alma,egy sport szelet csoki. És eddig 1,5liter víz,

Eszére már nem kellene enni semmit ugye?

2020. aug. 27. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod ezzel? Attól függ.
2020. aug. 27. 15:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Pl hízásszempont,koleszterin ilyenek,
2020. aug. 27. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi diétás nem volt, a koleszterinedet emelik a szénhidrátok, pl zsemle, tarhonya, habarásban lévő liszt, rizs, meg a sport szelet.

Reggelire megettél egy szendvics után még egy adag tarhonyás lecsót?

2020. aug. 27. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha eü szempontból kérdezed, amit itt felsoroltál, azok közül csak a lecsó, zöldborsó, csirkecomb meg az alma egészséges.

A zsemle, párizsi, tarhonya, habarás, rizs, sportszelet nem egészséges és hizlal.

2020. aug. 27. 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2020. aug. 27. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nem mindegy, hogy 180cm 100kg-os sportos férfi vagy, vagy 156cm 70kg-os nő. Minden esetre ez nem diétás menü.
2020. aug. 27. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Ez így nagyon nem kóser.

A parizer már eleve felejtős, mert ízfokozóval készül. Ez egy Lizin nevű aminosav, amiből, ha túl sokat viszel be, átveszi az Arginin helyét, az pedig elengedhetetlen a kapilláris keringéshez. Reggel egyébként is valami zsírosat kellene enni, hogy az éjszaka folyamán besűrűsödött epe kellően ürüljön (és vigye magával a koleszterint).

A zsömle, valamint a tarhonya merő glutén. A többi elmegy, csak a csokit hagyd ki.

2020. aug. 27. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Lizin mint ízfokozó? Én eddig csak Na-glutamátot láttam felvágottakban. Tudsz olyat mutatni, amibe lizint tesznek ízfokozó gyanánt?
2020. aug. 27. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!