Miért vagyok rosszul a mekis ételektől?




















Szóval titok?
Ja, nem is: [link]










"A Meki® sült burgonyája, Innovator fajtájú burgonyából készül. A krumplin kívül repce és napraforgó olaj keverékét, stabilizátort és dextrózt tartalmaz. Azt, hogy hogyan készül az alábbi kisfilmből tudhatod meg."
Napraforgó olaj keverékben mi van, azt nem írják.










#16: Nem arról van szó, hogy nem szeretem vagy nem esik jól. Inkább arról, hogy fontos az egészségem (és a családomé is), és szeretem tudni, miben mi van.
#15: Köszi a linket. A kérdés-válaszokból nem sok értelmes derül ki, max. annyi, hogy a sült krumplijuk meglehetősen bonyolult ipari eljárás végeredménye. Ehhez képest amit én otthon eszek, az frissen pucolt krumpli feldarabolva és zsírban megsütve. Nekem a sajátom jobban is ízlik, mint a mekis.
Viszont rábukkantam az egyik válasznál az ételek pontos összetevőinek táblázatára. Most, hogy elolvastam, azt hiszem, az évi egyszeri mekizésről is boldogan le fogok mondani.
A bacon-ös sajtfalatok összetevőit nem találtam meg a táblázatban.
#17: "Az étteremben nem hidrogénezett növényi olajok keverékében sütjük ki (magas olajsav tartalmú napraforgóolaj; napraforgóolaj; magas olajsav tartalmú repceolaj; repceolaj; habzásgátló: E900 (dimetil-polisziloxán))"





"Napraforgó olaj keverékben mi van, azt nem írják."
Hogyne írnák, csak értelmezni kellene. Repce es napraforgo kevereke...elegye. erted..a 2 egyutt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!