Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnák fogyni ?172cm...

Oláh Gyula kérdése:

Hogyan tudnák fogyni ?172cm és 80 kg vagyok most szoktam le a cigiről is és már hiztam 2 kg

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Kalóriaszámlálás tudatosan (érts: rendes kajával hisz a napi kalóriamennyiséget csokival is ki lehet hozni).

Diéták (nekem a ketogén jött be).

Mozgás, sport.

Stressz és depresszió.

2020. aug. 15. 19:23
 2/5 anonim válasza:
Rendszeres mozgás, változatos étrend kalóriadeficitben. Ezek az alappillérek :)
2020. aug. 17. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasonlo kerdesre a helyes valaszt mar vagy 25 alkalommal leirtam, keresd vissza.
2020. aug. 19. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Sport...Szénhidrát= 100 gr / nap
2020. aug. 22. 09:19
 5/5 Taushi válasza:

Csak akkor szamolj kaloriakat, ha a hormonhaztartasod rendben van, nincsen nagyon lassu anyagcsered.

Ha ezek nincsenek rendben, akkor a dietak, szenhidrat korlatozas csak egy ideig fog mukodni, hosszutavu eredmenye nem lesz.

Azt viszont neked kell megtalalni, hogy a szervezetednek mi valik be, de az egeszseges taplalkozas az nagyon alap.

Esetleg egy probat tehetsz az idoszakos bojttel is, ha konnyen megugrik az inzulin szinted, az hasznos lehet.

2020. aug. 22. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!