Oláh Gyula kérdése:
Hogyan tudnák fogyni ?172cm és 80 kg vagyok most szoktam le a cigiről is és már hiztam 2 kg
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 18:59
1/5 anonim válasza:
Kalóriaszámlálás tudatosan (érts: rendes kajával hisz a napi kalóriamennyiséget csokival is ki lehet hozni).
Diéták (nekem a ketogén jött be).
Mozgás, sport.
Stressz és depresszió.
2/5 anonim válasza:
Rendszeres mozgás, változatos étrend kalóriadeficitben. Ezek az alappillérek :)
3/5 anonim válasza:
Hasonlo kerdesre a helyes valaszt mar vagy 25 alkalommal leirtam, keresd vissza.
4/5 anonim válasza:
Sport...Szénhidrát= 100 gr / nap
5/5 Taushi válasza:
Csak akkor szamolj kaloriakat, ha a hormonhaztartasod rendben van, nincsen nagyon lassu anyagcsered.
Ha ezek nincsenek rendben, akkor a dietak, szenhidrat korlatozas csak egy ideig fog mukodni, hosszutavu eredmenye nem lesz.
Azt viszont neked kell megtalalni, hogy a szervezetednek mi valik be, de az egeszseges taplalkozas az nagyon alap.
Esetleg egy probat tehetsz az idoszakos bojttel is, ha konnyen megugrik az inzulin szinted, az hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!