Miért zsibbad a karom egy bizonyos étterem húsételétől?
Figyelt kérdés
Néha rendelek egy bizonyos étteremtől és ahányszor csirkehús van, miután megeszem elkezd zsibbadni mindkét karom, majd pár óra után elmúlik. Ez valami allergia lenne? Ha máshol eszem ilyet, sosem fordult még elő.
24L
2020. aug. 13. 13:30
1/7 anonim válasza:
Esetleg valamilyen fűszertől, amivel ott mindig befűszerezik a csirkét?
2/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, de nem tudom mi lehet ez, mert máshol még nem tapasztaltam ilyet.
2020. aug. 13. 13:37
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy a csirkétől van, nem valami más összetevőtől?
4/7 anonim válasza:
Én már mindent el tudok képzelni. Ahogy manapság a csirkét tartják...
5/7 A kérdező kommentje:
Fűszerre gondolok én is, mert ha mást eszem onnan akkor semmi bajom. De ha húsos ételt, akkor mindig előjön... Ezt kiszűri esetleg valami ételintolerancia teszt vagy esélytelen?
2020. aug. 13. 20:18
6/7 anonim válasza:
Talán érdemes felhívni őket és kérni egy listát az allergén hozzávalókról
7/7 anonim válasza:
Nátrium glutamát. Nekem a fejem fáj, vagyis a tarkóm bizsereg, de nagyon rossz, kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!