Nagyon sok gumicukrot tudok enni. Lett már valaki beteg tőle?
Komoly mennyiséget képzeljetek el, 10 perc alatt simán megeszek egy dobozos kilós kiszerelést.
Munkahelyemen napközben 2 db 300 grammos zacskónyit szoktam megenni minden egyes nap.
Inzulinrezisztens vagyok, de nem vagyok rosszul tőle.
10 perc alatt ennél jóval kevésbé egészségtelen dologból se tudnék megenni EGY KILÓT!
Van úgy, hogy stresszes meló közben kinyitok egy 10 dekás zacskó gumimacit, és "észrevétlenül" elnassolom... De ezt több óra alatt!
Így már értem miért van mindenki kiakadva a környezetemben :D Imádok enni, 50 centis pizzát is simán megeszem egy huzatra, vagy milyen példát írjak még... Majdnem fél kg erdélyi szalonna, egész görögdinnye.... :D
Nem tartom az IR diétát, de nem is romlottak az eredményeim már 8. éve. Amikor tartottam, állandóan rosszul voltam. Nem vagyok hülye sem, diplomás IT szakápoló vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!