Nagyon sok gumicukrot tudok enni. Lett már valaki beteg tőle?
Komoly mennyiséget képzeljetek el, 10 perc alatt simán megeszek egy dobozos kilós kiszerelést.
Munkahelyemen napközben 2 db 300 grammos zacskónyit szoktam megenni minden egyes nap.
Inzulinrezisztens vagyok, de nem vagyok rosszul tőle.
Rövid időn belül súlyos cukorbeteg leszel és egyéb allergiáid is támadhatnak
az ételfestéktől, ízfokozótól, tartósítószertől, a tömény cukortól.
Abból már nagyon nehéz lesz kijönni.
Sürgősen fejezd be.
Hát, a gumicukor az tényleg tele van tömény cukorral, emiatt - ha nem mozogsz - ez a cukorfelesleg zsírrá fog átalakulni, és elkezdsz tőle hízni, aztán jönnek a komolyabb szív- és érrendszeri betegségek, esetleg cukorbetegség.
Én egyébként 5 éve ettem utoljára nagyobb mennyiségű (1 kisebb zacskó) gumicukrot, másnap reggel mentem volna suliba, de mielőtt kitettem volna a lábam itthonról, elhánytam magam a kapu előtt, és ott láttam a kis gumicukor maradványokat.. Azóta kerülöm a gumicukrot nagyívben.
2-es: butaságot írsz, a cukorbetegség nem a sok cukor fogyasztásától lesz!
Kérdező, amúgy a gyomrodat nem marja ki a rengeteg citromsav, ami a gumicukorban van?
Egy pozitív hatást tudok neked mondani: az izületeknek jót tesz a nagy mennyiségű zselatin. :-D
13 éve vagyok IR, kb 10 fogyasztok naponta ilyen mennyiséget. Nyilván normális minőségűt veszek, természetes anyagokkal van színezve :)
28 éves vagyok, de köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!