Lehet szalmonellát kapni haltól, ha elkészítés előtt egy napig a hűtőben volt tárolva, mélyhűtő helyett?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 19:46
1/2 anonim válasza:
Igen, a szalmonella a halban terjed a legjobban!
2/2 anonim válasza:
Igen, pláne abban az esetben, ha a hal olyan vízből származik, melyben sok víziszárnyas (főleg kacsa) is tartózkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!