Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Zabkása elkészítés?

Zabkása elkészítés?

Figyelt kérdés

Ha a boltban kapható nagyobb kiszerelésú zabkását (tehát pl a fél kilós, nem ezek a kis instant) csak forró vÍzben áztatom pár pericg akkor az ehető lesz vagy mindenképp főzni kell?


(munkahelyi gyors elkészízés a cél)



2018. máj. 13. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

persze ehető lesz...sôt ha suereted a joghurtot akkor a víz helyett joghurba is tehted...en sokszor ezt reggelizem

14\L

2018. máj. 13. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Én inkább csak agyonfőzve eszem meg a zabot (egyszer egy őpici mennyiség ment nyersen, kókusztejjel :) nem volt forró, épp nyersvegán stílusban voltam. a nyersvegán konyhában is szerepel a zab, így gondolom, nagy vész nincs vele nyersen), de van, akinek bőven elég áztatni. Ki kell próbálni.
2018. máj. 13. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sima langyos vagy szobahőmérsékletű vízbe szoktam aztatni 5-10 percre, szerintem kellően megpuhul. Aztán vagy egy lereszelt fél almát, vagy egy villával szetnyomkodott banánt keverék hozzá, és így meglesz az a pépes állag, illetve édes is lesz a gyunolcsoktol. Szoktam hozzá cukrozatlan kakaóport, vagy fahéjat tenni. Néha etcsokit darabokat is, magokat, olajos magvakat, illetve bármilyen aszalt, valamint friss gyümölcsöt is lehet rá tenni. Nagyon változatos reggelit lehet így belőle kihozni, én nagyon szeretem.
2018. máj. 14. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!