Ha azt írják egy vitaminnál, hogy például ételek kapcsán a májban található meg, akkor az milyen állat májára értendő? Elkészítés tekintetében a sütés is jó, vagy kimegy belőle a vitamin?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 19:00
1/3 anonim válasza:
Ha májra gondolsz valóban van benne vitamin,és sütve természetesen,igen benne marad.Bármilyen máj jó,mindegyik tartalmaz vitamint.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. máj. 19. 15:11
3/3 anonim válasza:
Bármilyen májban megtalálod a vitamint, de a sütés nem biztos, hogy jót tesz neki, ugyanis a fehérjetermészetű vitaminok a hőtől kicsapódnak, elvesztik szerkezetüket és az már nem ugyanolyan értékes.... szal nézz utána. (K-vitamin esetében pl. ez nem áll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!