Mi értelme van egészségesen táplálkozni ha a szervezetem egy roncs?
Itt vannak a gyümölcsök amiket ha megeszek ugyanúgy kijön belőlem vizes hasmenés formájában. Az én szervezetem valamiért nagyon különleges ami utálja a gyümölcsöket. Bezzeg ha olyan ételeket eszek amiben biztosan tudom hogy nincsenek vitaminok (pl.: tészta) akkor nincs hasmenés.
23/f
Olvastam egy érdekes tanulmányt medvékről. Azok a medvék akik elkezdtek guberalni a kukákban és ezáltal finomított szenhidratot enni mar nem tudtak megemészteni a rendes taplálékukat. A gyümölcsök átmentek rajtuk hasmenes formájában. Sajnos azt nem tudom voltak e kísérletek a belrendszerük helyrehozására. Hogy neked ez mitől van azt nem tudom. Lehet úgy jártal mint a medvék lehet csak egyszerűen mindenki emesztese más és a tiéd nem toleralja a gyümiket. Szerintem ne erőltesd. Nem csak az egeszséges. A tesztát zöldségekkel is el lehet készíteni nem csak hússal. De ha azt sem bírod akor azt edd amit tolerál a szervezeted mert számodra a gyümölcs nem egeszséges hiszen kijön emesztetlenül. Azert egy ételallergia vizsgalatra lehet elneznek hátha nem minden gyümölcs jön ki csak bizonyosak. En pl imadom a babot meg a lencsét. Egeszséges is. De olyan görcsö5 kapok tőle hogy nem birom megenni
Ennyi
Korábban már ettem gyümölcsöket csak boltit. Akkor nem volt semmi. Ebben az évben amikor elkezdtem itthon termelt gyümölcsöket akkor kezdődött a hasmenés. Tavaly semmi bajom nem volt az itteni gyümölcsökkel.
Ha elmennék orvoshoz mit csinálna? Fogalma sem lenne róla ahogy nektek sincs.
Pedig de ahogy nem eszek pl.: meggyett akkor nincs hasmenés.
Ahogy ma sem volt. Két napja nem ettem gyümölcsöt. Micsoda véletlen hogy ma nem volt hasmenés , helyette rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!