Miért nem vagyok éhes?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
Milyen kicsi a világ...,amúgy a XI. ker. Budán van de ne szólj senkinek;) Én is itt lakom a XI-ben,én a Fehérvári úton a Müvelődési házzal szemben,gondolom tudod hol van!Ez jó:)))De én akkor se izzadtam ma a hőségtől,pont hogy mérges voltam,hogy ez nem nyár!!
pestet írok mindig mer budapestre gondolok olyankor..
amúgy tudom jól hogy Budán lakom! és tudom igen hogy te hol laksz kb itt mellettem..
de lehet bent a szobádba a venti előtt nincs meleged :D
én délbe jöttem haza mm pestre, elnézést budára.. és 32 fokot mutatott :) de nem ez itt a kérdés :D
32 fokot mondandó Budai vagyok xD
esélyes, de szegény kérdező.. :D
Éljenek a Budaiak!!!FMH-s vagyok=) Ma igencsak befűtött a Jóisten.:s
Szegény kérdező!!!
igen tudom :D de én ma a legmelegebbe mászkáltam moszkva téren.. -.- és a viva tévés srác a fejembe nyomta a kamerát és h hajlandó vagyok e erre meg arra.. :D aztán bnőm megcsinálta.. mondom a tűző napon éljen.. XD
után meg 4 órát vonatoztam :) szóval most nem vagyok pesten :P zalaegerszegen tartozkodom :D itt meg most szakad az eső :P de inkább :D amúgy a 32 fokos voltam vagy mennyi már :D bár tudom senki sem kérdezte ezeket :D de éljenek a Budaiak!! (Y) ?D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!