Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem vagyok éhes?

Miért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Nem ettem ma csak 2 virslit meg 8db túrós fornettit és nem vagyok éhes egyáltalán. A hasam olyan mintha ettem volna (mármint a mérete alapján) Meglátok bármilyen ételt rosszul vagyok. Miért van ez?
2010. júl. 31. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Meg van a kérdésedre a válasz. Késik, hányingered van = terhes vagy
2010. júl. 31. 21:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Esélytelen
2010. júl. 31. 21:41
 13/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:06

Milyen kicsi a világ...,amúgy a XI. ker. Budán van de ne szólj senkinek;) Én is itt lakom a XI-ben,én a Fehérvári úton a Müvelődési házzal szemben,gondolom tudod hol van!Ez jó:)))De én akkor se izzadtam ma a hőségtől,pont hogy mérges voltam,hogy ez nem nyár!!

2010. júl. 31. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:

pestet írok mindig mer budapestre gondolok olyankor..

amúgy tudom jól hogy Budán lakom! és tudom igen hogy te hol laksz kb itt mellettem..

de lehet bent a szobádba a venti előtt nincs meleged :D

én délbe jöttem haza mm pestre, elnézést budára.. és 32 fokot mutatott :) de nem ez itt a kérdés :D

2010. júl. 31. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Jó tudom,csak ezt nem hagyhattam ki,hogy itt irsz kb. egy köpésre tőlem..=))
2010. júl. 31. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt budai-találkozó van?XD Én is budai vagyok, én az FMH-val szemben lakó válaszolótól két villamosmegállónyira lakok, az etelén. ^^
2010. aug. 2. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:

32 fokot mondandó Budai vagyok xD

esélyes, de szegény kérdező.. :D

2010. aug. 3. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Éljenek a Budaiak!!!FMH-s vagyok=) Ma igencsak befűtött a Jóisten.:s

Szegény kérdező!!!

2010. aug. 3. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:

igen tudom :D de én ma a legmelegebbe mászkáltam moszkva téren.. -.- és a viva tévés srác a fejembe nyomta a kamerát és h hajlandó vagyok e erre meg arra.. :D aztán bnőm megcsinálta.. mondom a tűző napon éljen.. XD

után meg 4 órát vonatoztam :) szóval most nem vagyok pesten :P zalaegerszegen tartozkodom :D itt meg most szakad az eső :P de inkább :D amúgy a 32 fokos voltam vagy mennyi már :D bár tudom senki sem kérdezte ezeket :D de éljenek a Budaiak!! (Y) ?D

2010. aug. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!