Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem vagyok éhes tegnap óta,...

Nem vagyok éhes tegnap óta, mitől lehet? (Sűrgős)

Figyelt kérdés

Tegnap csak kéz szelet kenyeret ettem egész nap,és még most sem vagyok éhes :S

mitől lehet?

a melegtől?

most épp eszek hogy azér valami táplálok kerüljön belém de nem igazán kívánom,meg a gyomrom is fáj most hogy eszek :(

ez mi lehet? előre is köszi,ja és,nemtom hogy köze van-e hozzá,de tegnapelött nagyon fáj a fejem meg rosszúl voltam és remegtem,amitől éreztem hogy a gyomrom összeszorul.

és azért sűrgős mert nem hiszem hogy túl egészséges lenne sokáig nem enni.

2011. aug. 24. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
a 3. sorban ott a válasz
2011. aug. 24. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Else ólvasom.A meleg miatt.ígyál sok folyadékot.Ha konkrétabban érdekell írjál e-mailt nagygabor70@yahoo.com-ra
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, a melegtől
 4/9 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz.lehet hogy valamilyen gyomorfertőzés :( gyógyulj meg:)
2011. aug. 24. 10:59
 5/9 A kérdező kommentje:

iszok nagyon sokat,csak nem vizet hanem teát :P

az nem jó?

6/9 anonim ***** válasza:

biztos a melegtől van, próbálj meg gyümölcsöket enni, és inni mindenképp igyál...

este, amikor lehűl az idő (bár mostanában nem is hűl le:( )

akkor sem vagy éhes? én mostanában csak akkor tudok enni

7/9 anonim ***** válasza:
Felesleges az orvos, nekem sincs étvágyam. Ha nincs más tünet, a melegtől van. Ne erőltesd. Igyál hideg tejet, ha szereted, egyél hideg gyümölcslevest, ha tudsz szerezni, egyél inkább gyümölcsöt, esetleg egy jó görög salátát (esetleg hallal). De még ezt se muszáj. Igyál sok folyadékot.
2011. aug. 24. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó a tea is, de nem pótolja a vizet. Víz is kell.
2011. aug. 24. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt ajnánlom hogy csak VIZE igyál de ne asványt csak sima vizet.Én se vagyok éhes ezért csak mást eszek.Pl magot dió mogyoró,keksz stb...És sok sookkk vizet
2011. aug. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!