Miért nem vagyok éhes?
Figyelt kérdés
Nem ettem ma csak 2 virslit meg 8db túrós fornettit és nem vagyok éhes egyáltalán. A hasam olyan mintha ettem volna (mármint a mérete alapján) Meglátok bármilyen ételt rosszul vagyok. Miért van ez?2010. júl. 31. 20:42
1/19 anonim válasza:
Fel vagy fújodva?Ételundorod van?
2/19 anonim válasza:
na igen ez a rész engemis érdekelne :S
tegnap 24 órán belül egy szelet májkrémes kenyeret sikerült ennem.. ma meg pár szem krumplit..
amúgy szerintem az idő csinálja ezt velünk
vagy az idegesség akkorsem tudsz enni
5/19 anonim válasza:
Nem tudom..,Te hol élsz?? Itt Bp-en alig sütött a nap,és a 30 fokot se érte el a hőmérő higanyszála:s
6/19 anonim válasza:
Jó neked! Én tegnap egész nap ettem, állandóan éhes voltam. Estére már mondtam a páromnak, hogy attól fogom feldobni a talpam, hogy túl zabálom magam. Nekem a melegben is van étvágyam, de a tegnapi túltett a szokásoson.
7/19 anonim válasza:
az érdekes pesten lakom 11kerbe :) a kosztolányi előtt nem sokkal van egy utcai hőmérő és 32 fok volt rajta és meglehetett rohadni :)
8/19 A kérdező kommentje:
Békéscsabán lakom. Tény itt is ma meleg volt, de az elviselhető volt.
2010. júl. 31. 21:17
9/19 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. A kaja látványától is hányingerem támad. Tuti, hogy az időjárás változás okozta ezt is, meg a menstruációm késését is. Katasztrófa. Egyszer 42 fok, aztán 21, mára meg hirtelen 31 lett. :S
10/19 A kérdező kommentje:
Nekem is késik 26-án kellett volna megjönnie
2010. júl. 31. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!