Nem vagyok éhes, de ennem azért kell valamit, nem?
Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje észrevettem, hogy nem érzek éhséget, csak egy idő után elkezdek szédülni és nagyon rosszul vagyok, de ha kajára gondolok, akkor hányingerem lesz... pedig nincs baj a súlyommal, hogy direkt hányni szeretnék. Most is nagyon rosszul vagyok, de nem bírok kajára nézni.2011. aug. 30. 12:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem háztartási kekszet egyél.
Nem akarlak megijeszteni, de én gyomorbeteg vagyok és ilyesmi tüneteim voltak. Nem ártana egy kivizsgálás, ha nem múlik el a dolog. De lehet csak elkaptál vmit, vagy ilyesmi. De ha mégsem múlnak a tünetek mindenképp orvos!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mindenképp beiktatok egy orvost.
2011. aug. 30. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!