Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen diétát javasoltok a 12...

Milyen diétát javasoltok a 12 éves lányomnak (pár infó róla:95 kg,165cm,nem jött még meg neki)?

Figyelt kérdés
1-2 hetes hatásos diéták

2020. jún. 7. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is orvos, hogy ki legyenek zárva a betegségek, mert ha tetszik, ha nem, ez brutális túlsúly egy ilyen idős lánynál. Második az egy dietetikus, táplálkozási tanácsadó aki ír neki egy étrendet. Harmadik meg te, aki kontrollálod őt, hogy azt egye, amit szabad. Negyedik újra te, aki elolvas pár cikket a témában, hogy rájöjjön hogy húsz kilót úgy lehet leadni 1-2 hét alatt, hogy levágják valamelyik testrészét. Nem 1-2 hét alatt ment fel szegény lányra ez a húsz (amúgy negyven, de álltasd magadat nyugodtan) kiló, és nem is 1-2 hét alatt fogja leadni. Heti fél-egy kiló a normális fogyás, szóval leghamarabb nagyjából fél év múlva fogja leadni a húsz kilót.
2020. jún. 8. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Személyre szabott étrend, rendszeres sport. Izom: darálja a kalóriákat, kardio: zsírt bont.

Étrendhez tudok egy megbízható embert, privátban leírom szívesen, ha érdekelj, írj. (Ne az sztk-s dietetikusokhoz menj)

Nem lesz olcsó, de ha a gyereked egészsége fontos, akkor ennyit bőven megér.

2020. jún. 10. 11:29
 13/14 Happyrain válasza:
100%

Szia! Szerintem is vidd orvoshoz!

Nekem is így kezdődött, bár én egy kicsit kisebb voltam, aztán júniusban elmentünk endokrinológiára és kiderült, hogy a pajzsmirigyem alul működik.

15/L

2020. aug. 23. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, régi kérdés, de azért gondoltam, leírom:

Ahogy az előző írta, az ilyesmik gyakran pajzsmirigy alulműködésre utalnak, mert ha rendszeresen táncol, meg szokott sportolni, akkor a 95 kg nem normális, hiszen hiába eszik mondjuk valaki egészségtelenül, ha rendszeresen mozog, akkor azért a +40/45 kg nem nagyon lehetséges...

Egyébként lefogyott?Jól van azóta?

2024. márc. 15. 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!