Hogyan tudnám a falásaimat megállítani, és normális adatokat enni?
Anorexiás vagyok/voltam, viszont most meg az a probléma, hogy mindig éhes vagyok és egész nap csak eszem.. képes vagyok megenni egyszerre 500 vagy még több g kenyeret, egyszerre 10 almát, nem tudom én mennyi banánt, meg még sorolhatnám..😭
Nem akarok elhízni és kövér lenni😭😭😭de egyszerűen nem tudok megállni 😭
Nem szeretnélek elszomorítani de amit most csinálsz annak bulimia a neve. Saját tapasztalatok alapján azonnal menj el pszichológushoz..nem nem ciki. Az a ciki ha inkább 10 evig nonstop a kajával leszel elfoglalva meg a súlyoddal ahelyett hogy élveznéd hogy fiatal vagy, szép vagy, barátkoznál stb.
Pszichológus azonnal.
Hidd el ha hozzáértő meghallgat már az is segít
Ezen kívül írj naplót amibe leírod mikor mit ettél és mit éreztél előtte/utána.
Ha sokáig koplaltál és túlzottan visszafogtad magad, az sajnos vezethet később falásrohamokhoz.
Előre tedd ki egy tányérra, amennyit meg akarsz enni, és csak annyit egyél. Nyugodt körülmények között étkezz, mindig odafigyelve, ne TV-zés, beszélgetés közben. Lassan egyél és nagyon alaposan rágj meg minden falatot. Eleinte számold, hányszor rágsz meg egy falatot, legyen ez legalább 30, de lehet akár több is.
Segíthet még, ha előre eltervezed, mit fogsz csinálni evés után. Válassz valami kellemes tevékenységet, valami hobbit. Közben már ne egyél.
Igen, csatlakozom én is a 2. válaszolóhoz.
Előre mérd ki az adagodat és nagyon lassan egyél, csak az étkezésre koncentrálj.
"Éheztetés" után nem ritka a dolog a falánkság.
itt nagyon sok hasznos dolog van és a lány is tök segítőkész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!